
Türkiye Yüzyılı Buluşmaları Devam Ediyor
Ak Parti Genel Başkanvekili Mustafa Elitaş, Kırşehir'de düzenlenen "Türkiye Yüzyılı Buluşmaları" etkinliğinde önemli açıklamalarda bulundu. Elitaş, 2026 başından itibaren tüm Türkiye’nin hedeflerine birlikte koşacağını belirtti.
Yatırım ve Kalkınma Hamlesi
Elitaş, 23 yıllık iktidarları süresince Kırşehir de dahil olmak üzere Türkiye’nin dört bir yanında gerçekleştirilen yatırım ve kalkınma hamlelerini vurguladı.
Milletle Buluşma Çabaları
Partisinin İl Başkanlığı'nda düzenlenen basın toplantısında konuşan Elitaş, "Kırşehir’de milletvekillerimizi, il başkanımız ve yönetim kurulu üyelerini, her ilçede vatandaşlarımızla buluşturmak için buradayız" dedi.
Bölgedeki Olağanüstü Hadiseler
2023 yılı itibarıyla bölgede yaşanan olağanüstü gelişmelere dikkat çeken Elitaş, Rusya-Ukrayna Savaşı ve İsrail'in Gazze'ye yönelik planları gibi sorunların dikkat çekici olduğunu belirtti. Ayrıca Suriye'deki olayların da bölge üzerindeki etkilerine vurgu yaptı.
Bölgesel Birlik ve Beraberlik Mesajı
Elitaş, "Cumhur İttifakı olarak iç unsurlarımızı güçlendirmek ve birlik içinde yürüyüşümüzü tamamlamak amacıyla Demokrasi Hareketi'ni başlattık" dedi ve vatandaşları birlik olmaya davet etti.
Terörsüz Türkiye Vurgusu
Konuşmasında Ahi Evran-ı Veli'nin sözlerine atıfta bulunan Elitaş, "Terörsüz Türkiye'yi inşa etmek en önemli görevlerimizden biridir" diyerek Kırşehir’den başlatılan hareketin ülkeye örnek olacağına inandığını ifade etti.
Programa, çeşitli AK Parti milletvekilleri, MKYK üyeleri, Kırşehir İl Başkanı Seher Ünsal, belediye ve ilçe başkanları katıldı.
AK Parti Genel Başkanvekili Mustafa Elitaş (solda), "Türkiye Yüzyılı Buluşmaları" kapsamında partisinin Kırşehir İl Başkanlığında düzenlenen basın toplantısında konuştu.