Bist 100
8.991,6 0%
DOLAR
31,96 -0,29%
EURO
34,49 -0,2%
ALTIN
2.322,44 -0,7%

Uçakta yok artık dedirten anlar: Cinsel ilişkiye girdiler!

British Airways'e ait Londra-Dublin uçuşunda genç bir çiftin uçakta cinsel ilişkiye girdiği bildirildi. Çiftin bu eylemi yaklaşık 15-20 dakika sürdü ve üzerlerine battaniye örttükleri gözlemlendi. Uçakta çok sayıda çocuğun da olduğu belirtilirken, inişe hazırlık sırasında hostesin kemer uyarısı yapmasıyla çiftin durduğu ifade edildi.

Yayın Tarihi: 14.05.2024 07:16
Güncelleme Tarihi: 14.05.2024 07:16

Uçakta yok artık dedirten anlar: Cinsel ilişkiye girdiler!

British Airways'in bir uçuşunda yaşanan skandal olay gündeme bomba gibi düştü. Uçakta aldırmaz bir tavırla cinsel ilişkiye giren genç çift, dikkatleri üzerine çekti.

uçakta ilişki haberi

UÇAKTA SKANDAL!

Genç çift, üzerlerine örttükleri battaniye altında tuhaf hareketlerle 15-20 dakika süresince cinsel ilişki yaşadı.

Bir yolcunun ifadesine göre, uçakta pek çok çocuk bulunmaktaydı. Yolcu, "Kardeşimle sohbet ederken, onların tuhaf hareketler yaptığını gördüm. Bu durum yaklaşık 15-20 dakika sürdü ve çok rahatsız ediciydi" şeklinde konuştu.

uçak haberi

 HOSTESİN UYARISI İLE DURUM SONA ERDİ

Yolcu ayrıca, "Uçakta birçok çocuk koşuşturuyordu ve bu durumu görebilirlerdi. İnişe geçildiğini belirten hostes, yolculara kemerlerini bağlamalarını söylediğinde, adam hemen fermuarını çekip toparlandı" dedi. HAVAYOLU ŞİRKETİ AÇIKLAMA YAPTI

İngiliz basınında yer alan haberlerin ardından British Airways'ten bir açıklama geldi. Açıklamada, "Kabin ekibimiz bu konuda bilgilendirilmedi. Eğer bir şikayet alınsaydı, gereken şekilde müdahale edilirdi" ifadeleri kullanıldı.