Bist 100
8.991,6 0%
DOLAR
31,96 -0,29%
EURO
34,49 -0,2%
ALTIN
2.322,44 -0,7%

Yağ Bezeleri Nasıl Yok Edilir?

Ciltte oluşan yağ bezelerinden kurtulmanın basit bir yöntemi vardır. Limon peelingi ile yağ bezelerini yok etmek mümkündür. Limonu şekerle karıştırarak yağ bezesi olan bölgeye uygulayın ve 10 dakika beklettikten sonra yüzünüzü yıkayın.

Yayın Tarihi: 28.10.2023 16:11
Güncelleme Tarihi: 27.04.2024 17:11

Yağ Bezeleri Nasıl Yok Edilir?

Yağ Bezeleri Nasıl Yok Edilir?

Ciltte oluşan yağ lekeleri kötü bir görüntü oluşturur. Ancak sanılanın aksine yağ bezelerinden kurtulmak kolaydır. İşte ciltte oluşan yağ bezelerinden kurtulmanın basit yöntemi.

Yüzünüzde bulunan küçük yağ bezelerini etkili bir şekilde yok etmek için doğal tedavi yöntemlerini sizler için paylaştık. Yalnızca 2 malzemeyle düzenli kullanımda etkili sonuçlar alarak yüzdeki yağ bezelerinden kurtulabileceksiniz.

Yağ Bezeleri Nasıl Yok Edilir?

Yaklaşık bir hafta boyunca yağ bezeleri üzerinde düzenli olarak limon peelingi uygulayınca etkilerine tanık olacaksınız! Limon peelingi ile yağ bezelerini yok etmek için öncelikle bir dilim limon kesin ve üzerine şeker serpiştirin. Ardından şekerli limonu yağ bezesi olan bölgede hafifçe ovalayın. Yaklaşık 10 dakika kadar beklettikten sonra yüzünüzü soğuk suyla yıkayabilirsiniz.

Kısa sürede yağ bezelerinin boyutlarının belirgin şekilde küçüldüğünü fark edeceksiniz. Ancak hassas cildi olan bazı kişiler, limon suyunun ciltlerini tahriş ettiğini ve biraz kırmızıya döndüğünü görebilir. Limon suyuna alerjiniz olmadığından emin olmak için dirseğinize küçük bir test yapın ve dikkatli olun.