Bist 100
8.991,6 0%
DOLAR
31,96 -0,29%
EURO
34,49 -0,2%
ALTIN
2.322,44 -0,7%

Yalı Çapkını Dizisi ve Taro Emir Tekin

Star TV'nin reyting rekortmeni dizisi Yalı Çapkını'nın ikinci sezonunda Halis Ağa'nın Londra'daki torunu Kaya'ya hayat veren Taro Emir Tekin'in babası Metin Tekin, oğluyla gurur duyduğunu açıkladı. TCMB rezervleri ise 6 Ekim haftasında ılımlı bir artış kaydetti.

Yayın Tarihi: 13.10.2023 14:50
Güncelleme Tarihi: 27.04.2024 17:11

Yalı Çapkını Dizisi ve Taro Emir Tekin

Star TV'nin çok sevilen dizisi Yalı Çapkını'nın ikinci sezonuna dahil olan ve Halis Ağa'nın Londra'daki torunu Kaya'ya hayat veren Taro Emir Tekin'in babası Metin Tekin, oğluyla gurur duyduğunu açıkladı.

Star TV'nin reyting rekortmeni dizisi "Yalı Çapkını", yeni sezonda da cuma akşamlarına damga vurmaya devam ediyor. Başrollerini Afra Saraçoğlu, Mert Ramazan Demir ve Çetin Tekindor'un paylaştığı dizi, gerek oyuncu kadrosu gerek hikayesiyle dikkat çekiyor. Diziye yeni sezonda Halis Ağa'nın Londra'daki kızı Nükhet'i ve torununu yalıya çağırmasıyla dahil olan Taro Emir Tekin, "Kaya" karakterine hayat veriyor.

Tekin'in babası Metin Tekin, katıldığı bir etkinlikte oğlu hakkında konuştu. Metin Tekin, "O çok kolay bir iş değil. Oğlum sektörün içine girince gördüm bende. İster aktör olur ister başka meslekler yapar. O benim için Taro'dur. O yüzden baba olarak keyifle izliyorum, gurur duyuyorum tabii ki" dedi. Yalı Çapkını ile alakalı da konuşan Tekin, "Bu onun için çok büyük bir avantaj oldu tabii ki. Umarım oraya katkı sağlar. Diziyi her hafta takip ediyorum. Taro resmen bir öğretmen gibi beni yazılı ve sözlü sınava sokuyor. O yüzden dikkatle izliyorum. Hatta maçlardan daha dikkatli izliyorum" ifadelerini kullandı.

Eski futbolcu, Yalı Çapkını'nın diğer yıldızları için de "Hepsi çok başarılı. Emre Altuğ olsun çok yetenekli. Özellikle Çetin Tekindor büyük bir usta. Keza Binnur Kaya da... Hepsi çok başarılı" dedi.

TCMB Rezervleri Artış Kaydetti

Bir önceki hafta parite etkisiyle 3 milyar dolara varan gerileme kaydeden Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası (TCMB) rezervleri 6 Ekim haftasında ılımlı bir artış kaydetti. TCMB verilerine göre brüt rezervler 680 milyon dolar artışla 122,9 milyar dolara çıktı. İlgili haftada altın rezervleri 40 milyar doların altına gerilerken, döviz rezervleri ise 83,15 dolar oldu. Net rezervler tarafında da sınırlı bir artış izlendi. Buna göre, TCMB nin net rezervleri 6 Ekim haftasında 20,7 milyar dolar olarak kaydedildi. Bir önceki hafta net rezervler 20,6 milyar dolar düzeyindeydi. Swap hariç net rezervler aynı haftada eksi 55,7 milyar dolar oldu. Bir önceki hafta bu veri eksi 56,3 milyar dolar olarak gerçekleşmişti.