Bist 100
8.991,6 0%
DOLAR
31,96 -0,29%
EURO
34,49 -0,2%
ALTIN
2.322,44 -0,7%

Yaptıkları kan dondurdu: Eski sevgiliye dövmeli işkence

Brezilya'da yaşanan korkunç olayda bir genç kadın eski sevgilisi tarafından kaçırılıp işkenceye maruz bırakıldı. Eski sevgili genç kadının yüzüne ve vücuduna adını kazıdı. Olayın ardından genç kadın terapiye başladı ve eski sevgiliden şikayetçi oldu. Gabriel'e 5 yıl hapis cezası verildi.

Yayın Tarihi: 03.09.2023 15:57
Güncelleme Tarihi: 27.04.2024 17:11

Yaptıkları kan dondurdu: Eski sevgiliye dövmeli işkence

Yaptıkları kan dondurdu: Eski sevgiliye dövmeli işkence...

Brezilya’nın Taubate şehrinde meydana gelen ve son günlerin en skandal olaylarından biri olarak kayıtlara geçen gelişmede iki eski sevgili arasında yaşananlar yer aldı. 20 yaşındaki Gabriel Henrique Alves Coelho isimli bir adam eski sevgilisi Tayane Caldas’i kaçırdı ve kabusu yaşattı. Genç kadını babasının arabasına zorla bindiren Gabriel, evine götürdüğü Tayane'yi hemen sandalyeye bağladı. Bu sırada Tayane'ye 'Sen benim malımsın' diyen Gabriel kısa bir süre sonra skandala imza atacaktı.

GÖĞÜSLERİNE VE YÜZÜNE ADINI KAZIDI Evinde bir süre şiddet uyguladığı genç kadına bir süre sonra dövme yapan Gabriel Coelho, Tayane'nin suratına 'Tayane Coelho' yazdı. Sadece yüzü değil, Gabriel, Tayane'nin göğüsleri ve kasıklarına da adını kazıdı. Dövmeyi bitirir bitirmez eski sevgilisine aynaya bakmasını söyleyen Gabriel hakkında genç kız şöyle dedi: 'Bana aynaya bakmamı söyledi, gördüğüm şeyler korkunçtu. Yaşadıklarımdan sonra terapiye başladım. Hatırlamamak için dövmelere bile bakmıyordum'

Gabriel'in bu açıklamalarının yanı sıra annesi de kızının tek başına evden çıkmadığını sosyal hayatının tamamen bittiğini ve içine kapandığını aktardı.

HAPSİ BOYLADI Skandal gelişme sonrası dövmeyi lazerle sildiren Tayane, Gabriel'den şikayetçi oldu. Brezilya basınında çıkan haberlerde tutuklanan Gabriel'in aldığı cezanın belli olduğu yazıldı. Birbirlerini 16 yaşından beri tanıyan ve 3 yıldır da birliktelikleri olan Gabriel'e yaptıklarından dolayı 5 yıl hapis cezası verildi. Sanığın babası yerel basına yaptığı açıklamada oğlunun ceza almasını adaletsiz bulduğunu, genç kızın olanlardan rahatsız olmadığını hatta dövmeyi bilerek yaptırdığını öne sürdü.