
Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Fatih Erbakan, Kayseri İl Kongresi'ne Katıldı
Yeniden Refah Partisi'nin Genel Başkanı Fatih Erbakan, Kayseri il kongresinde, Atatürk Spor Salonu'nda düzenlenen etkinlikte partililerle buluştu.
3. Olağan Büyük Kongreye Hazırlıklar
Erbakan, burada yaptığı konuşmada, 16 Kasım tarihinde Yeniden Refah Partisi'nin Ankara'da gerçekleşecek 3. Olağan Büyük Kongresi'ne dair bilgi vererek, katılım hedeflerini de paylaştı. "Birinci büyük kongremize 45 bin, ikinci büyük kongremize 65 bin kişi katıldı. Üçüncü büyük kongremize ise 100 bin kişi katılacak inşallah," dedi.
İktidar Yolunda Hedefler
Konuşmasında, iktidara gelmeleri durumunda gerçekleştirecekleri projelere de değinen Erbakan, "Yeniden Refah olarak buradayız. Hakkın, haklının ve halkın yanında Milli Görüş çizgisindeyiz. Biz, bu aziz milletin teveccühüyle yeniden işbaşına geleceğiz," şeklinde ifadelerde bulundu.
Partililere Hayırlı Dilekler
Erbakan, partilileri 16 Kasım'daki büyük kongreye davet ederken, İl Başkanı Ali Özcan da, göreve geldikleri günden bu yana teşkilatlarıyla birlikte gayretle çalışmalarını sürdürdüklerini belirtti. Ayrıca, Erbakan, partisine yeni katılan bir ilçe belediyesi meclis üyesine de rozetini taktı.
Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Fatih Erbakan, Atatürk Spor Salonu'nda partisinin il teşkilatınca düzenlenen Kayseri 3. Olağan İl Kongresi'ne katıldı. Kongreye partililer ilgi gösterdi.