Bist 100
8.991,6 0%
DOLAR
31,96 -0,29%
EURO
34,49 -0,2%
ALTIN
2.322,44 -0,7%

Yıldız Tilbe'den kötü haber: Trafik kazası geçirdi

Ünlü şarkıcı Yıldız Tilbe'nin trafik kazası yaptığı öğrenildi. Pendik'te seyir halinde ilerleyen ünlü şarkıcının Sabiha Gökçen TEM bağlantı yoluna geldiği noktada sivil polis aracına çarptığı bildirildi. Tilbe için Karayolları Trafik Kanunu’nunda yer alan "Takip mesafesi" maddesi üzerinden cezai işlem yapıldığı bilgisine ulaşıldı.

Yayın Tarihi: 06.05.2024 11:47
Güncelleme Tarihi: 06.05.2024 11:47

Yıldız Tilbe'den kötü haber: Trafik kazası geçirdi

Ünlü şarkıcı Yıldız Tilbe'nin Pendik'te bir trafik kazası yaşadığı haberi gündeme geldi. Sabiha Gökçen TEM bağlantı yolu üzerinde ileryene Tilbe'nin sivil polis aracına çarptığı öğrenildi.

Edinilen bilgilere göre kaza, sabah saat 07.40 sularında Sabiha Gökçen TEM bağlantı yolu üzerinde meydana geldi. Ünlü şarkıcı kendi aracıyla aynı istikamette seyreden sivil polis aracına çarptı. Kazada ölen ya da yaralanan olmazken, her iki araçta da maddi hasar gerçekleşti.

Yıldız Tilbe'den kötü haber Trafik kazası geçirdi

Yıldız Tilbe için Karayolları Trafik Kanunu’nu içeriğinde yer alan "Takip mesafesi" maddesi üzerindne cezai işlem uygulandığı bildirildi.

Haberin açıklanmasının ardından ünlü şarkıcının menajeri Özgür Aras, basın açıklaması yaptı ve açıklamasında şu ifadeleri kullandı:

Yıldız Tilbe'den kötü haber Trafik kazası geçirdi

"Birçok medyada Yıldız Tilbe'nin kaza geçirip kaçtığı haberi dikkatimi çektiği için doğrudan bilgi vermek istiyorum. Bu sabah saatlerinde Konya’ya gitmek adına Sabiha Gökçen Havaalanını kullanmak içşn Polis Kontrol noktasına yakın yerde meydana gelen trafik yoğunluğu sırasında sağ şeritte önümüzdeki minibüsün tamponuna yaknızca ufak bir dokunuş olmuştur. Çarpma ve maddi hasar ise söz konusu değildir. Öndeki minibüs ise resmi araç olmasındna dolayı Polis Noktasında görevli olan memurlar ile Yıldız Tilbe arasında samimiyet oluşmuş kendileriyle fotoğraf çektirerek güler yüzleri için teşekkür ederek oradan ayrıldık. Haberi süslemek istemişler herhalde! Sabiha Gökçen Havaalanı'nın girişinde Polis Kontrol noktası üzerinden kaçma durumu oradaki trafik yoğunluğunda kesinlikle mümkün olamaz sizler de hak verirsiniz."